God jul!

2021 går mot slutten. Pandemien har preget oss alle og kommer trolig til å prege oss i hele 2022 og kanskje enda lenger.

Aktiviteten på Trosterud har likevel vært god. Tom Andre, Hans Kristian, Christin og Daniel har utgjort kjernen på mandager, og de gjør en strålende innsats både på egne og andres vegne. Imponerende! Stor takk til dere!

På torsdager er det også blitt aktivitet. Tomtegubben Salongskytterlag er kommet inn som nye leietagere. Sammen med Oslo Pistolklubbs aktiviteter på onsdager er nå 3 kvelder belagt. Tirsdager er avsatt til stevner som det har vært lite av i høst. Vi håper å få til noen stevner i løpet av 2022.

Oslo Østre Sportsskyttere på lik linje med alle andre klubber tilsluttet Norges Skytterforbund er anmodet om å benytte Rubic Medlem i stedet for Klubbadmin. Sammen med Rubic Medlem ligger SkytterAdmin 2.0 og NSF benytter også Rubic Frivillig i forbindelse med EM luft 2022 på Hamar i mars.

Vi ønsker alle våre medlemmer og andre som er innom denne hjemmesiden en riktig god og fredelig jul. Og at 2022 blir et riktig godt nytt år for oss alle!

没有照片描述。

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..