Flott avslutning av skytingen om vandrepokalene 2017 – 2022

Skytingen om vandrepokalene ble avsluttet med et flott stevne, med god deltakelse, på Løvenskioldbanen lørdag13.august 2022. Vinnere av vandrepokalene ble Simon Kolstad Claussen, helmatch, med 42 poeng, Harald Stenvaag, 60 skudd liggende – Rune Sørlies vandrepokal, med 55 poeng og Stein Martinsen, halvmatch, med hele 63 poeng.

Vinnerne ble i årets stevne utfordret av Jon-Hermann Hegg som skjøt hele 1189 poeng på helmatch, men Simon var sannelig ikke langt bak med 1186 poeng. Et fantastisk nivå og svært gledelig av våre eliteskyttere som virkelig fikk vist seg frem. Simon var heller ikke snauere enn at han vant liggende med 622,6 poeng under noe krevende forhold. Stein Martinsen fikk 564 poeng på halvmatchen og trygget med det seieren i kampen om vandrepokalen på halvmatch. God skyting også av juniorene hvor beste resultat ble svært gode 578 poeng til Tobias Bernhoft-Osa på halvmatch.

Vi gratulerer vinnerne og takker alle som har deltatt og bidratt til denne flotte aktiviteten, både i år og tidligere. Takk også til de som har satt opp vandrepokalene! Oversikt over de endelige resultatene og alle som har deltatt finnes her Konkurranser

1 tanke på “Flott avslutning av skytingen om vandrepokalene 2017 – 2022

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..